Vahinkosaneeraus

Vahinkosaneerausta vuosien kokemuksella

Tulipaloissa, äkillisissä vuotovahingoissa ja myrskyvahingoissa nopea toiminta ja oikeat toimenpiteet säästävät usein merkittävästi vahingon korjauskustannuksia. Olemme valmiina lähtöön jälkivahinkojen torjuntakaluston kanssa ympäri vuorokauden, päivystysnumeromme palvelee 24/7.

Jos vahinko on juuri sattunut, toimi näin!
1.   Soita 24/7 päivystysnumeroomme 020 7691 969
2.   Saat meiltä ensivaiheen toimintaohjeet puhelimessa
3.   Saavumme pikana paikalle ja otamme tilanteen hallintaan

Nopea toiminta minimoi jälkivahingot. Autamme tarvittaessa myös vahinkoilmoituksen teossa omalle vakuutusyhtiöllesi.
24/7 VAHINKOPÄIVYSTYS 020 7691 969

Vahinkosaneerauspalvelumme

Vahinkosaneeraus-palvelumme

VESIVAHINKOJEN korjaus

Ammattimainen palvelumme minimoi vahingot ja saattaa saneerattavan kohteen entistä ehompaan kuntoon.
lue lisää

kOSTEUSVAURIOIDEN korjaus

Kosteusvaurion merkkejä ovat rakennuksen sisäpinnoilla näkyvä mikrobikasvu tai kosteus- ja valumajäljet. Myös rakennuksen pintamateriaalien irtoaminen voi olla merkkI kosteusvauriosta.
lue lisää

myrskyvahinkojen korjaus

Myrskyt ja muut luonnonilmiöt aiheuttavat vuosittain runsaasti vahinkoja. Nopea reagointi on avainasemassa vahinkojen minimoinnissa.
lue lisää

PALOVAHINKOJEN korjaus

Palovahinkojen korjaaminen vaatii saumatonta yhteistyötä pelastuslaitosten kanssa sekä kattavaa tuntemusta eri rakennustavoilla toteutetuista kiinteistöistä.
lue lisää

Autamme palauttamaan kotisi ennalleen

Me palautamme kotisi ennalleen ja varmistamme että kodissasi on taas turvallinen asua. "Avaimet käteen" -palvelumme takaa vaivattoman vaurioiden hoitamisen aina vahinkokartoituksesta korjaustöiden viimeistelyyn asti.
Tärkein tavoitteemme on säilyttää kiinteistösi kunto ja arvo asianmukaisella vahinkojen hoidolla. Ympärivuorokautinen päivystyksemme takaa, että olemme tarvittaessa paikalla nopealla varoitusajalla. Estämme lisävahingot ja saneeraamme kiinteistösi entistäkin ehompaan kuntoon purkutöistä loppusiivoukseen asti.

KARTOITUS

Kartoitamme vahingot ja laadimme kirjallisen raportin sinulle sekä vakuutusyhtiöllesi. Saat selvyyden kuinka kotisi korjaus tulisi etenemään.

PURKU

Purkutyöhön erikoistuneet ammattilaisemme hoitavat työt siististi. Estämme lian ja pölyn kulkeutumisen purkualueen ulkopuolelle.

KORJAUS

Vuosien kokemus korjausrakentamisesta mahdollistaa nopean ja laadukkaan rakentamisen ehjät rakenteet säästäen.

Keski-Suomen Vahinkopalveluiden laatuleima

Takaa laadukkaan lopputuloksen
Pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen laatuun sekä palvelussa että työmme jäljessä. Henkilökuntamme monialainen osaaminen mahdollistaa laadukkaan lopputuloksen vaativissakin kohteissa.
katso referenssimme

Tee vahinkoilmoitus omalle vakuutusyhtiöllesi

Pääset oman vakuutusyhtiösi sivustolle tekemään vahinkoilmoituksen klikkaamalla alta oman vakuutusyhtiösi nimeä. Voit halutessasi ilmoittaa jo vahinkoilmoituksessa että olet valinnut Keski-Suomen Vahinkopalvelut tekemään vahinkokartoituksen.  Näin voimme laskuttaa vahinkokartoituksen teosta suoraan vakuutusyhtiötäsi.

Maksa remonttisi joustavasti osissa!

• Rahoitus 2 500–50 000 €.
• Joustava takaisinmaksuaika.
• Edullinen korko OP-prime + 6,95 %*.
• Laskutuspalkkio 7 €/kk.
• Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
• Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman                 lisäkuluja.
• Omistusoikeus siirtyy heti.
   Ei käsirahaa.
Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 12,26 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (10,15 % 09/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11 161 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 128 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 88 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

    Valitse yhteydenottosi aihe

    Voit liittää erillisen liitetiedoston


    Nettisivut yritykselle: TEKO