Remontointipalvelut

Saneeraus- ja remontointipalvelua ammattitaidolla

Tarjoamme remontointipalvelua niin taloyhtiöille, yrityksille kuin yksityisille kiinteistön omistajille. Vahvuutemme ovat osaamisen monipuolisuus sekä eri aikakausina käytettyjen rakenteiden ja materiaalien tuntemus. Tunnistamme laajan kokemuksemme myötä myös mahdolliset riskirakenteet ja huomioimme ne korjaustyössä asianmukaisesti. Hoidamme jokaisen remontin asiakkaan toiveita kuunnellen sekä korkealaatuista työnjälkeä vaalien.

Toteutamme hankkeesi ”avaimet käteen”- periaatteella alusta loppuun, olipa hankkeesi pieni tai suuri. Otamme kokonaisvastuun ja annamme työllemme takuun. Kokemuksemme avulla säästät aikaa, rahaa ja vaivannäköä. Sinun tehtäväksesi jää usein vain pintamateriaalien valinta.

Remontointipalvelut

sisäremontit

Rakennuksen sisäpuolisten rakenteiden kuten väliseinien uusinta, keittiökalusteet ja muut kiintokalusteet, lattiapinnoitteet sekä seinäpintojen maalaus ja tapetointi.

ulkoremontit

Pelti-, tiili- ja huopakattoremontit tarvittavine pellityksineen, ulkoverhousremontit, ikkuna- ja oviremontit sekä piha-alueiden kunnostukset.

kosteiden tilojen remontit

Kylpyhuoneet, saunat ja WC-tilat mukaanlukien taloyhtiöiden saunaosastot. 

perinnerakentaminen

Yrityksestämme löytyy osaamista ja kokemusta  myös perinteisin menetelmin tapahtuvaan hirsirakennusten saneeraamiseen.
lue lisää

loma-asuntojen remontit

Toteutamme laajennukset sekä tilamuutokset ja uudistamme vesikatot sekä ulkovuoraukset – tarvittaessa modernisoimme vaikka koko mökin!
Katso referenssi
Uudistimme As. Oy Minnankatu 20:n saunaosaston näyttävillä materiaaleilla, perinteitä kunnioittaen.
katso referenssimme

Maksa remonttisi joustavasti osissa!

• Rahoitus 2 500–50 000 €.
• Joustava takaisinmaksuaika.
• Edullinen korko OP-prime + 6,95 %*.
• Laskutuspalkkio 7 €/kk.
• Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
• Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman                 lisäkuluja.
• Omistusoikeus siirtyy heti.
   Ei käsirahaa.
Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 12,26 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (10,15 % 09/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11 161 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 128 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 88 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

    Valitse yhteydenottosi aihe

    Voit liittää erillisen liitetiedoston


    Nettisivut yritykselle: TEKO