Referenssit

AS. OY MINNANKATU 20

Uudistimme As. Oy Minnankatu 20:n taloyhtiön saunaosaston näyttävillä materiaaleilla, perinteitä kunniottaen. Hoidimme vanhojen sauna- ja pukuhuonetilojen purkamisen sekä uudelleenrakentamisen laadukkaita materiaaleja käyttäen. 
"Vanhan rakennuksen kanssa ilmeni paljon erilaisia ongelmia, joihin osattiin esittää kustannustehokkaita ratkaisuja." - Riitta Penttinen, hallituksen puheenjohtaja, As. Oy Minnankatu 20

REIM ISÄNNÖINTI

Olemme toteuttaneet Reim Isännöinnille lukuisia vahinkosaneerauksiana, pieniä korjaushankkeita sekä valesokkelikorjauksia jo vuodesta 2014. 
"Aikataulut ja hinnat pitää aina. Työtekijät osaavat ottaa asukkaat huomioon" - Arto Pollari, Reim Isännöinti Oy

NOSTE ISÄNNÖINTI

Olemme tehneet pitkäaikaisen yhteistyömme aikana useita erilaisia vahinkosaneerauksia aina palovahingoista vesivahinkoihin. Lisäksi olemme tehneet pienimuotoisia remontteja kylpyhuoneisiin, julkisivuihin ja katoilla.
"Työn jälki on moitteetonta ja hommat on valmiina aikataulun mukaisesti. Myös osapuolten välinen kommunikaatio toimii, ja ongelmiin osataan aina esittää kustannustehokkaita ratkaisuja" - Toni Tikkanen, isännöintipäällikkö, Noste Isännöinti Oy

Maksa remonttisi joustavasti osissa!

• Rahoitus 2 500–50 000 €.
• Joustava takaisinmaksuaika.
• Edullinen korko OP-prime + 6,95 %*.
• Laskutuspalkkio 7 €/kk.
• Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
• Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman                 lisäkuluja.
• Omistusoikeus siirtyy heti.
   Ei käsirahaa.
Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 12,26 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (10,15 % 09/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11 161 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 128 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 88 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

    Valitse yhteydenottosi aihe

    Voit liittää erillisen liitetiedoston


    Nettisivut yritykselle: TEKO