Referenssit

AS. OY MINNANKATU 20

Uudistimme As. Oy Minnankatu 20:n taloyhtiön saunaosaston näyttävillä materiaaleilla, perinteitä kunniottaen. Hoidimme vanhojen sauna- ja pukuhuonetilojen purkamisen sekä uudelleenrakentamisen laadukkaita materiaaleja käyttäen. 
"Vanhan rakennuksen kanssa ilmeni paljon erilaisia ongelmia, joihin osattiin esittää kustannustehokkaita ratkaisuja." - Riitta Penttinen, hallituksen puheenjohtaja, As. Oy Minnankatu 20

REIM ISÄNNÖINTI

Olemme toteuttaneet Reim Isännöinnille lukuisia vahinkosaneerauksiana, pieniä korjaushankkeita sekä valesokkelikorjauksia jo vuodesta 2014. 
"Aikataulut ja hinnat pitää aina. Työtekijät osaavat ottaa asukkaat huomioon" - Arto Pollari, Reim Isännöinti Oy

NOSTE ISÄNNÖINTI

Olemme tehneet pitkäaikaisen yhteistyömme aikana useita erilaisia vahinkosaneerauksia aina palovahingoista vesivahinkoihin. Lisäksi olemme tehneet pienimuotoisia remontteja kylpyhuoneisiin, julkisivuun ja katolle.
"Työn jälki on moitteetonta ja hommat on valmiina aikataulun mukaisesti. Myös osapuolten välinen kommunikaatio toimii, ja ongelmiin osataan aina esittää kustannustehokkaita ratkaisuja" - Toni Tikkanen, isännöintipäällikkö, Noste Isännöinti Oy

Maksa remonttisi joustavasti osissa!

Kauttamme saat rahoituksen 2 500–50 000 € summalle ja jopa 6 vuoden maksuajalle.
• Edullinen korko OP-prime + 6,95%*.
• Laskutuspalkkio 7 €/kk.
• Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
• Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
• Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.
*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,20 % 08/20), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

    Valitse yhteydenottosi aihe

    Voit liittää erillisen liitetiedoston


    Nettisivut yritykselle: TEKO