Myrskyvahinkojen korjaus

Myrskyvahinkojen korjaus

Myrskyt, tulvat ja muut luonnonilmiöt aiheuttavat usein vahinkoja kiinteistöille. Suomessa on keskimäärin 27 myrskypäivää vuodessa, myrskyisimmät kuukaudet ovat marras-, joulu- ja tammikuu. Useat kotivakuutukset korvaavat myrskyjen rakennuksille ja irtaimistoille aiheuttamat vahingot. Kun myrsky kaataa puun rakennuksen päälle tai tulva tuo vettä lattialle, tarvitaan myrskyvahinkojen korjauksen ammattilaista.
Jos vahinko on juuri sattunut, toimi näin!
1.   Soita 24/7 päivystysnumeroomme 020 7691 969
2.   Saat meiltä ensivaiheen toimintaohjeet puhelimessa
3.   Saavumme pikana paikalle ja otamme tilanteen hallintaan

Nopea toiminta minimoi jälkivahingot. Autamme tarvittaessa myös vahinkoilmoituksen teossa omalle vakuutusyhtiöllesi.
24/7 VAHINKOPÄIVYSTYS 020 7691 969
Tyypillinen myrskyvahinko on puun kaatuminen rakennuksen päälle. Vahinkojen nopea rajaaminen onnistuu esimerkiksi suojaamalla vahingoittunut katto pressulla. On kuitenkin syytä kiinnittää erityistä huomiota omaan turvallisuuteen. Vaikka myrsky olisi jo ohi, luovat kaatuneet puut ja vahingoittuneet rakennukset riskin vahinkoalueella liikkuville ihmisille. Tämän vuoksi jälkivahinkojen torjunta on viisain jättää asianmukaisilla turvavarusteilla varustetuille ammattilaisille.

Palvelumme myrskyvahingoissa

RAIVAUSTYÖT

Raivaamme myrskyn kaatamat puut ja vahingoittuneet rakenteet turvallisuus huomioiden.

SÄÄLTÄ SUOJAUS

Mikäli katto- tai seinärakenteet ovat vahingoittuneet, suojaamme rakennuksen säältä ennen varsinaisten korjaustoimenpiteiden aloittamista.

korjausrakentaminen

Korjausrakentamisen yhteydessä on kannattaa huomioida myös rakennuksen muut remontointitarpeet.
LUE LISÄÄ KORJAUSRAKENTAMISESTA

Tee vahinkoilmoitus omalle vakuutusyhtiöllesi

Pääset oman vakuutusyhtiösi sivustolle tekemään vahinkoilmoituksen klikkaamalla alta oman vakuutusyhtiösi nimeä. Voit halutessasi ilmoittaa jo vahinkoilmoituksessa että olet valinnut Keski-Suomen Vahinkopalvelut tekemään vahinkokartoituksen.  Näin voimme laskuttaa vahinkokartoituksen teosta suoraan vakuutusyhtiötäsi.

Maksa remonttisi joustavasti osissa!

• Rahoitus 2 500–50 000 €.
• Joustava takaisinmaksuaika.
• Edullinen korko OP-prime + 6,95 %*.
• Laskutuspalkkio 7 €/kk.
• Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
• Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman                 lisäkuluja.
• Omistusoikeus siirtyy heti.
   Ei käsirahaa.
Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 12,26 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (10,15 % 09/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11 161 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 128 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 88 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

    Valitse yhteydenottosi aihe

    Voit liittää erillisen liitetiedoston


    Nettisivut yritykselle: TEKO