Kosteusvaurioiden korjaus

Kosteusvaurioiden aiheuttajat

Kosteusvaurion tyypillisiä aiheuttajia ovat vuotava katto tai vesiputki, rakennusvirheet sekä lämpö- tai vesieristeiden vaurioituminen. Mikäli kosteus tiivistyy rakennuksen sisätilojen pintoihin, voi syynä olla riittämätön ilmanvaihto. Huonoksi osoittautuneista rakenneratkaisuista tunnetuin lienee ns. valesokkelirakenne, jota käytettiin erityisesti 70- ja 80 luvulla matalissa omakotitaloissa ja rivitaloissa. Lue lisää valesokkelikorjauksista >>

Kuinka kosteusvaurion voi havaita? 

Kosteusvaurion tyypillisiä merkkejä ovat rakennuksen sisäpinnoilla näkyvä mikrobikasvu tai kosteus- ja valumajäljet.  Myös rakennuksen pintamateriaalien irtoaminen tai turpoaminen voivat olla merkkejä kosteusvaurion syntymisestä. Kosteusvaurioihin usein liittyy myös selvästi havaittava homeen tai maakellarin haju.

Jos epäilet kosteus-
vauriota, toimi näin!
1.   Soita 24/7 päivystysnumeroomme 020 7691 969
2.   Sovitaan aika kosteusvauriotarkastukselle
3.   Tarkastajamme saapuu paikalle sovittuna aikana 

Ammattimainen tarkastus ja korjaus minimoivat rakenteeseen jäävät riskit. Autamme tarvittaessa myös vahinkoilmoituksen teossa omalle vakuutusyhtiöllesi.
24/7 VAHINKOPÄIVYSTYS 020 7691 969

Kosteusvauriotarkastus

Kosteusvauriontarkastuksessa selvitetään vaurioon johtaneet syyt. Lisäksi täytyy selvittää, kuinka laajalle alueelle kosteus on päässyt leviämään.

Kokeneet vahinkotarkastajamme tuntevat kullekin rakennusajankohdalle tyypilliset menetelmät ja materiaalit. Pyrimme kokemuksemme avulla varmistamaan ettei vahinkokartoituksessa jää mikään huomioimatta ja että kaikki mahdollisesti vaurioituneet rakenteet tulevat korjaussuunnitelman piiriin. 

Kartoituksen jälkeen askelmerkit ovat selvät ja tiedät miten ja millä aikataululla kotisi remontti tulee etenemään.

kosteusmittaukset

Käytämme erilaisia kosteusmittausmenetelmiä kosteusvaurioiden laajuuden todentamiseksi. 

kuivauspalvelut

Käytössämme on laaja valikoima erilaisia kuivureita veden imurointia, poispumppausta tai rakenteiden kuivatusta varten.

korjausrakentaminen

Korjausrakentamisen yhteydessä on kannattaa huomioida myös rakennuksen muut remontointitarpeet.
LUE LISÄÄ KORJAUSRAKENTAMISESTA

Tee vahinkoilmoitus omalle vakuutusyhtiöllesi

Pääset oman vakuutusyhtiösi sivustolle tekemään vahinkoilmoituksen klikkaamalla alta oman vakuutusyhtiösi nimeä. Voit halutessasi ilmoittaa jo vahinkoilmoituksessa että olet valinnut Keski-Suomen Vahinkopalvelut tekemään vahinkokartoituksen.  Näin voimme laskuttaa vahinkokartoituksen teosta suoraan vakuutusyhtiötäsi.

Maksa remonttisi joustavasti osissa!

• Rahoitus 2 500–50 000 €.
• Joustava takaisinmaksuaika.
• Edullinen korko OP-prime + 6,95 %*.
• Laskutuspalkkio 7 €/kk.
• Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
• Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman                 lisäkuluja.
• Omistusoikeus siirtyy heti.
   Ei käsirahaa.
Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 12,26 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (10,15 % 09/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11 161 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 128 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 88 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

    Valitse yhteydenottosi aihe

    Voit liittää erillisen liitetiedoston


    Nettisivut yritykselle: TEKO