Meille töihin!

Keski-Suomen Vahinkopalvelut Oy

Keski-Suomen Vahinkopalvelut Oy on kiinteistövahinkojen kartoitukseen ja korjausrakentamiseen erikoistunut jyväskyläläinen yritys. Vuonna 2007 aloittanut yritys työllistää yli rakennusalan 30 ammattilaista. Toiminta-alueemme on vanha Keski-Suomen lääni, eli Jyväskylä, Keuruu, Äänekoski ja Hankasalmi lähiympäristöineen.
Työntekijämme voivat erikoistua oman tahtotilansa ja osaamisensa mukaan eri työvaiheisiin,  kuten purkutyöhön, laattatöihin tai sisustuskirvesmiehen työhön. Työ meillä on itsenäistä sekä vaihtelevaa, ja henkilökuntamme on ylpeä tekemänsä työn laadusta.

Avoimet työpaikat

rakennusalan moniosaaja

Etsimme rakennusalan moniosaajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työhön korjausrakentamisen tiimiimme. Työmaat sijoittuvat eri puolille Keski-Suomea, joten työssä tarvitaan ajokorttia sekä omaa autoa. 

Arvostamme hyvää työntekoasennetta sekä halua oppia uutta. Töitä korjausrakentamisen parissa riittää ympäri vuoden.  Työntekijöidemme vaihtuvuus on pieni, joten meillä myös viihdytään.

Mikäli koet olevasi etsimämme moniosaaja, jätä hakemus oheisella lomakkeella tai soita suoraan toimitusjohtajallemme Tapanille, 050 50 50 386.

Jätä hakemus!

Voit jättää myös avoimen hakemuksen, mikäli sopivaa työpaikkaa ei juuri nyt ole avoimena.  

    Voit liittää hakemukseen erillisen CV:n tai muun tiedoston


    24/7 

     hätäPäivytys

    Sivuston toteutus: